Huonekalujen kuljetus uutiset LGT Logistics Oy
 
10-08-2017

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen

Arvoisa Yhteistyökumppanimme,

Teemu KoivunenPohjoismaiden johtava huonekalulogistiikan palveluntarjoaja LGT Logistics kehittää toimintaansa vahvistamalla Suomen organisaatiotaan.

Uutena toimitusjohtajana 1.8.2017 on aloittanut Teemu Koivunen.

Teemulla on vahvaa osaamista logistiikasta ja toimitusketjun hallinnasta. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta Kuehne + Nagelin eri tehtävissä, viimeisimpänä positionaan vuodesta 2012 K+N Integrated Logisticsin Suomen yksikön johtajana. 

”Olemme erittäin iloisia saadessamme Teemun osaksi LGT tiimiä. Teemun myötä saamme arvokkaan lisän osaamista edelleen kehittäessämme palveluitamme Suomessa ja koko LGT Groupissa”, sanoo Håkan Nilsson, LGT:n konsernijohtaja.

Timo Salonen on halunnut keskittyä enemmän LGT Logisticsin operatiiviseen toimintaan ja hänen vastuualueenaan on jatkossa kotimaan kuljetusjärjestely ja sen kehittäminen.

LGT Logistics on johtava huonekalulogistiikan palveluntarjoaja Pohjoismaissa. Yrityksemme on erikoistunut huonekalujen varastointi-, tavarankäsittely- sekä kuljetuspalveluihin.  LGT:n kattavan varasto- ja jakeluverkoston myötä yrityksemme on olennainen osa Pohjoismaisen huonekalukaupan ja -teollisuuden toimitusketjua. Palvelemme toimitusketjun kaikkia osapuolia tavarantoimittajista, valmistajista ja maahantuojista aina vähittäis- ja verkkokaupan toimijoihin. LGT:llä on toimipisteet Tanskassa (Horsens), Ruotsissa (Tibro), Liettuassa (Vilna) ja Suomessa Lahdessa. Konsernin liikevaihto on noin 800 miljoonaa SEK.

Annamme mielellämme lisätietoa:

Teemu Koivunen

teemu.koivunen@lgtlogistics.fi

P. +358 (0)44 244 8400

Håkan Nilsson

hakan.nilsson@lgtlogistics.com

P. +46 73 855 05 00

Uutiset Nyheder
LGT:n kotimaan jakelukuljetusten aikataulut uudistuvat.
Lue lisää

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta
Lue lisää

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen
Lue lisää

 
LGT Logistics LGT Logistics Oy • Iso-Paavolankatu 2 • FI-15520 Lahti • Ota Yhteyttä Kalusteet logistiikka