Huonekalujen kuljetus uutiset LGT Logistics Oy
 
20-09-2017

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta

LGT Logistics lanseeraa uuden digitaalisen alustan kuljetusten ja varastojen hallintaan yhteistyössä belgialaisen järjestelmäasiantuntija NaviTransin kanssa. Uuden alustan myötä asiakasjärjestelmien integrointi, läpinäkyvyys ja kuljetusten hallinta paranevat.

”Koska hoidamme asiakkaittemme logistiikkaa, on äärimmäisen tärkeää, että meidän ja asiakkaittemme järjestelmät toimivat yhdessä kitkatta. Uusi alusta helpottaa tätä huomattavasti, ja pystymme lisäksi tarjoamaan asiakkaillemme parempaa laatua ja palvelua”, kertoo LGT Logistics Groupin konsernijohtaja Håkan Nilsson.

Uusi alusta mahdollistaa aiempaa tehokkaamman suunnittelun ja prosessit. Sen avulla valikoimaan voidaan lisätä uusia palveluja ja saavuttaa parempi logistiikkaketjun hallinta. Se puolestaan tuo asiakkaalle lisäarvoa, sillä asiakas saa tarkat tiedot siitä, missä tavara kulloinkin sijaitsee. Toinen hyöty on, että poikkeamat havaitaan aikaisemmin, jolloin niihin voidaan reagoida nopeammin.

”On ilahduttavaa, että johtava logistiikka-alan yritys LGT valitsi NaviTransin liiketoimintaprosessiensa tueksi”, kertoo NaviTransin Managing Partner and Commercial Director Stefan Dedrie.

”Otamme ison harppauksen eteenpäin ja aloitamme uuden alustan käyttöönoton kuljetusten ja varastojen hallintajärjestelmissä. Microsoft Dynamics NAV pitää huolen siitä, että pystymme tarjoamaan asiakkaille heidän tarvitsemiaan palveluita myös tulevaisuudessa riippumatta siitä, miten nopeasti IT-ala kehittyy”, Håkan Nilsson toteaa.  

Lisätietoja antaa:
Håkan Nilsson, konsernijohtaja, LGT Logistics Group
+46 (0)504 401 00

LGT Logistics on johtava huonekalulogistiikan palveluntarjoaja Pohjoismaissa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kaikille toimitusketjun toimijoille huonekalujen valmistajista ja maahantuojista aina tukku- ja vähittäiskaupan toimijoihin asti. LGT Logisticsin laadukkaisiin kuljetuspalveluihin luottavat monet tunnetut huonekalualan toimijat Pohjoismaissa. LGT:llä on toimipisteet Tanskassa (Horsens), Ruotsissa (Tibro), Liettuassa (Vilna) ja Suomessa Lahdessa. Konsernin liikevaihto on noin 80 miljoonaa euroa.

Uutiset Nyheder
LGT:n kotimaan jakelukuljetusten aikataulut uudistuvat.
Lue lisää

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta
Lue lisää

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen
Lue lisää

 
LGT Logistics LGT Logistics Oy • Iso-Paavolankatu 2 • FI-15520 Lahti • Ota Yhteyttä Kalusteet logistiikka