Kalustelogistiikka | LGT-myymälätoimitus
 

LGT-myymälätoimitus

Kalustelogistiikkat myymälätoimitus

Me teemme kalustelogistiikasta helppoa asiakkaalle. Kun vähittäismyymälä myy kalusteita kuluttajalle, eri valmistajien tuotteet toimitetaan kuluttajalle tavallisesti erikseen. Me kokoamme asiakkaan koko tilauksen yhteen ja toimitamme kaikki tuotteet myymälään kerralla vahvistetun vuorolistan mukaisesti.

Asiakkaamme – ennen kaikkea Pohjoismaiden johtavat kalusteketjut – luottavat meihin myymälätoimituksissaan.

Kalustejakelu on ydinosaamistamme. LGT Logistics on kerryttänyt kalustealan kuljetuksiin ja varastointiin liittyvää osaamista jo yli 60 vuotta. Suomessa olemme toimineet yli 20 vuotta. Me tunnemme asiakkaiden odotukset, joista tärkeimmät liittyvät toimitusaikoihin, huolellisuuteen ja toimitusvarmuuteen.

Konsernimme palveluverkoston perusta ovat Ruotsissa ja Tanskassa sijaitsevat logistiikkakeskuksemme, joissa on terminaali- ja varastoalaa yhteensä lähes 130 000 m². Suomen logistiikkakeskus sijaitsee lahdessa, jossa varasto ja terminaali käsittävät 26 000 m².

Konsernimme jakelee vuosittain yhteensä 1 500 000 m³ kalusteita Pohjoismaihin ja muualle Eurooppaan. Suomessa vuotuinen jakeluvolyymi on noin 120 000 m³.

Uutiset Nyheder
LGT:n kotimaan jakelukuljetusten aikataulut uudistuvat.
Lue lisää

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta
Lue lisää

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen
Lue lisää

 
LGT Logistics LGT Logistics Oy • Iso-Paavolankatu 2 • FI-15520 Lahti • Ota Yhteyttä Kalusteet logistiikka