LGT´s kalustelogistiikka-kotijakelut
 

LGT-kotijakelut

Kotijakelut

Meidät on tähän asti tunnettu parhaiten myymälätoimituksista, mutta LGT Clockwork tikittää kiihtyvällä tahdilla. Me kehitymme jatkuvasti ja olemme nyt täydentäneet valikoimaamme koti- ja yritystoimituksilla kaikkialle Pohjoismaihin.

Palvelut perustuvat samaan järjestelmään, jota käytämme myymälätoimituksissa. Maailmassa vallitsee jatkuva aikapaine. Monilla yrityksillä ei ole mahdollisuutta paina taukopainiketta tai antaa toiminnan pysähtyä kalustetoimitusten ajaksi. Jätä se kaikki meidän huoleksemme! Me toimitamme, kokoamme ja viemme pakkausmateriaalit mukanamme.

Sama palvelu koskee sekä kalusteita ostaneita yksityishenkilöitä että yrityksiä. Asiakkaaseen otetaan yhteyttä ennen toimitusta sopivan ja asiakkaan toiveita vastaavan toimitusajan sopimiseksi.

Asiakkaan ei tarvitse ottaa vapaata töistä ja istua kotona odottamassa sohvaa, jonka pitäisi tulla "kymmenen ja neljän välillä".

LGT Logistics tarjoaa tehokasta kotijakelupalvelua kalusteiden vähittäismyyjille kaikkialle Pohjoismaihin. Noudamme ja toimitamme kalusteet kuluttajan kotiin, kokoamme kalusteet ja viemme pakkausmateriaalit mukanamme.

Kotijakelupalvelumme toimintaperiaate on sama kuin myymälätoimituksissa. Otamme aina yhteyttä kuluttajaan ja sovimme hänelle sopivan toimitusajan. Asiakkaan ei tarvitse istua kotona odottamassa sohvaa, jonka on tarkoitus saapua "kymmenen ja neljän välillä".

Uutiset Nyheder
LGT:n kotimaan jakelukuljetusten aikataulut uudistuvat.
Lue lisää

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta
Lue lisää

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen
Lue lisää

 
LGT Logistics LGT Logistics Oy • Iso-Paavolankatu 2 • FI-15520 Lahti • Ota Yhteyttä Kalusteet logistiikka