Möbellogistik och distribution | Våra tjänster - hela vägen
 

LGT Clockwork -konsepti palvelee alusta loppuun asti

Kalustelogistiik

Asiakkaittemme tarpeita parhaiten vastaavat ratkaisut löydetään hyvien rutiinien ja joustavan toimintamallin avulla. Me johdamme ja kehitämme – emme vain seuraa ja ratkaise ongelmia.
 
LGT Logisticsilla on toimipisteet Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Liettuassa. Niistä käsin tarjoamme palveluja koko Euroopassa.
 
Osaavista yksilöistä koostuva henkilökuntamme on meille suuri ylpeydenaihe. Henkilöstön osaaminen ja kokemus muodostavat perustan yhtiömme tulevalle kehitykselle.

Paikallinen läsnäolo on tärkeä kilpailuetu. Sijaitsemme lähellä markkinoita ja asiakkaita, mutta konsernin osat sijaitsevat myös lähellä toisiaan. Siksi pystymme tekemään päätöksiä nopeasti ja joustavasti.
 
Tarjoamme asiakkaalle koko toimitusketjun hallintaa ja monipuolista palveluvalikoimaa.
 
Konseptimme kantaa nimeä LGT Clockwork.
 
Kaikki konseptimme osat toimivat saumattomasti yhdessä ja hyödyttävät toisiaan, mikä luo kitkattomasti toimivan organisaation. Tarjoamme älykkäitä logistiikkapalveluja, joilla on selkeät talous- ja ympäristöhyödyt, ja tavoitteenamme on aina ihanteellinen toimitusketju. Näin huolehdimme toimitusvarmuudesta, laadusta ja kustannustehokkuudesta.
  
Kaiken toimintamme punainen lanka ovat arvomme: taito, tarkkuus, täsmällisyys ja joustavuus.

LGT Logistics tarjoaa kalustejakelun ja varastoinnin kokonaisratkaisuja koko Euroopassa tekemällä tiivistä yhteistyötä MACH3000-verkoston kumppaniensa kanssa.

Uutiset Nyheder
LGT:n kotimaan jakelukuljetusten aikataulut uudistuvat.
Lue lisää

LGT Logistics uusii IT-järjestelmänsä ja ottaa askeleen kohti tulevaisuutta
Lue lisää

LGT:lle uusi toimitusjohtaja Suomeen
Lue lisää

 
LGT Logistics LGT Logistics Oy • Iso-Paavolankatu 2 • FI-15520 Lahti • Ota Yhteyttä Kalusteet logistiikka